Aktiviteter udendørs

Bakken - en sjov oplevelse bare ikke for handicappede

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Bakken har et slogan der hedder ”Der er noget som snakken, der er sjovest på Bakken”. Men de burde tilføje ”Handicapforholdene har så fået en nedtur på Bakken.”

Allerede når man ankommer i bil oplever man som person med handicap, at Bakken ikke tager hensyn til handicapbilister. Mange steder er der gratis parkering for bilister der ikke kan anvende offentlige transportsmidler, men er nødsaget til at skulle bruge bil til at kunne komme frem på.

På Bakken tilgodeser man ikke handicappede, der er nødsaget til at skulle anvende bil. Her skal de betale 70 kr for parkering, hvilket må anses som meget højt beløb for at kunne parkere sin handicapbil.

Når man så kommer ind på området, så oplever man allerede der at der ikke er nemt at færdes med kørestol eller gå hvis man har svært ved dette, grundet de stejle stigninger der ligger.

Turpas

Hvis du køber et Copenhagen City Pass kan du få udleveret et turpas til Bakkens forlystelser. Dog er det ikke alle forlystelser, det er muligt at bruge turpasset på, oplevede et af jeres udsendte testbørn, som ville prøve en flyvesimulator, hvilket var svært for denne at kunne forstå.

Har man ledsagerkort, kan denne også få et ekstra ledsagerpas på når der købes turpas, således at ledsager kan komme med op i forlystelse og hjælpe personen.

Bakkemedarbejder skramte vores anmelderbarn

Bakken skriver at det skal være sjovt at være på Bakken, men en ansat i forlystelsen ”Frøen” skramte en af jeres udsendte anmelderbørn, som er autist, og denne blev helt ude af dette, at der måtte bruges tid på at få denne rolig igen. Vedkommende medarbejder sprang ud foran testbarnet og råbte ”Pandamania” – det stod på barnets trøje.

Da vi påtalte dette overfor vedkommende medarbejder, at dette ikke var i orden, svarede denne igen at han kunne tilkalde hans chef, hvilket vi opfattede som truende idet vi ikke skulle påtale overfor ham at det ikke var i orden at opføre sig sådan.

Mange forlystelser ikke egnet til personer med handicap

Under vores besøg kikkede vi på, om forlystelserne er egnet til personer i kørestol, dårligt gående og tilsvarende, men det er meget få som kan få betegnelsen egnet, da der er trapper ved langt de fleste forlystelser.

Oplevelsesværdi: 3 af 6 stjerner
Handicapforhold: 1 af 6 stjerner

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search