Aktiviteter indendørs

Vild med Cirkus Arena - med dans og farver

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

I år er det lykkes familien Berdino at skabe et pragtfuldt show, som man bør tage ind og se. Selvom det ikke længere er det store udstyrsforestilling med mange store rekvisitter, så har man alligevel formået at skabe en flot underholdning, hvor tiden flyver afsted uden at man sanser det.

 

 

Allerede fra start lægger Cirkus Arena ud med et fantastisk laserlysshow. Et flot show, som er et euforiserende lasernummer tilsat stærk technomusik, som kunne være Michael Jackson værdig som han kunne finde på at udføre sådanne spændende nyskabelse indenfor cirkusområdet. Dette har Samyr Brasil forstået at lave denne nyskabelse, hvor han bryder lyd- og lysmuren med sine flotte laserlyssvær. Dog anbefaler vi, at personer som har lidelser, hvor det ikke er hensigtsmæssigt at se på blinkede lys at man venter til at komme ind til åbningsnummeret er overstået.

Med det flotte lasershow er der lagt op til et brag af en forestilling, som de tre vild med dans venner Patrick Berdino, Sara Maria Franch-Mærkedahl og James Sampson sætter i gang denne aften i Møgeltønder, hvor Cirkus Arena har lagt vejen forbi. Sara og James har Patrik Berdino mødt i forbindelse med TV2's VILD MED DANS, og her begyndte ideerne til en ny sæson at spire.

Jagten på den gyldne jakke 

Fra starten hænger der tre guldjakker, hvor Patrick Berdino får lov til at tage en på da han kan arbejde i manegen, men kan de to andre af hans venner Sara Maria Franch-Mærkedahl og James Sampson også få lov til at få en sådan jakke. Igennem forestillingen prøver de hver især på flere måder om det er muligt at få fingre i den flotte jakke. Se forestillingen om det lykkedes dem til sidst at få lov til at bære guldjakken. 

Du kan også opleve den kendte James Sampson, der vandt Stjerne for en aften i 2001, synge et par sange i løbet af forestillingen. Sara Maria kender mange fra TV2 Vejret, men hendes far var faktisk en dygtig cirkusartist, så hun kender cirkuslivet fra barns ben. 

Spændende program sammensat med Arena's dyr og gode artister

Faktisk har Cirkus Arena selv deres dyr med i årets forestilling, og denne gang kan gæsterne også opleve de søde søløver som er taget med på tur. De er ellers normalt hjemme i hovedkvarteret i Slagelse, hvor Arena's Cirkusland holder til. De velnærerede søløver har lært nogle flotte tricks, og ser ud til at hygge sig med dette for nogle gode sild.

Laura Berdino er selvfølgelig også med som sædvane og har også denne gang sammensat en flot dressur som jo er hendes varemærke med Arena's smukke sorte frieserhingste, som danser rundt om hinanden i takt med den levende musik, som Cirkus Arena stadig har. 

Selvfølgelig skal vi som gæster årets forestilling heller ikke snydes for Arena's tre elefanter Lara, Jenny og Jungla, som deres faste makker Rudi Altholf fremfører. Rudi forsøgte på fornemmeste vis at fremvise et godt elefantnummer, men når naturen først kalder hos en elefant og så den næste kan det være lidt svært at få fuld sammenhæng i nummeret med de små pauser.

Cirkus Arena deltog i øvrigt i cirkusfestivalen Cyrk Koronas i Polen i efteråret 2015 med deres elefanter, hvor også Rudi Althoff fremførte de skønne elefanter. Både publikum og dommere var begejstrede og det er forståeligt at nummeret vandt både publikumprisen og guldmedalje der, hvilket må siges at være en stor hæder. 

Ikke nok med at Patrick Berdino var med i Vild med dans, så har elefanterne også gået til dans, og danser rundt i manegen.

Patrick Berdino har taget kameler og lamaer med ud i manegen, hvor de også viser hvad de kan. Faktisk er det imponerende hvad han kan få kameler til, mens han nærmest leger rundt i manegen, som tydeligt bærer præg af at han har fået cirkus ind med modermælken.

Artister bruger hele teltet

Arena har sammensat en forestilling, som ikke blot er i manegen men også går op i luften.

En af artisterne som bruger hele teltets himmel er russiske Ekaterina, som udfører et flot nummer under cirkusteltets himmel springer ud fra sin trapez med sin boggiejump seler iført sine neonfarvet dragt. I et nummer fuld af fart udfører hun spring fra trapezzen og ud i rummet - flot nytænkning på hvordan en trapez kan bruges, hvor hun forener spænding med elegance smidighed og styrke.

 

 

Styrke bruges også i det flotte håndstandsnummer som Trio Creation gennemfører i forestillingen. De tre unge håndstandsartister Sofia, Darla og Valeria er blot 11, 12 og 13 år, men vandt allerede i 2015 sølvmedaljer ved Cyrk Koronas cirkusfestivalen i Polen. 

Det nummer de unge piger udfører, kan man godt forstå at de har vundet pris for deres flotte håndstandsnummer - prisen som kommende stjerner og den må man nok sige er fuldt fortjent. Gennem det nærmest 5 minutter lange håndstandsnummer står de nærmeste hele tiden kun på deres hænder. Virkelig flot gjort at udføre et så smukt håndstandsnummer, hvor de viser råstyrke, balance og ynde.

Nu er det hele ikke fornyelse. Det viser Cretu truppen fra rumænien, hvor de fremviser et traditionel springbrætsarkobatik nummer, som stille og roligt bygger op til slutningen af nummeret med hele fem mands høj menneskepyramide. 

Aftenens velnok bedste nummer er udspringsnummeret med Nonstop Team, der bruger to trampoliner og et højt stillads, som foregår i et højt tempo, hvor de også går op ad stilladset. Det er et nummer, der ikke kan beskrives da det skal opleves in natura - så flot de udfører dette.

Rola rola - kan man det?

Som introduktion til Paulo Kaiser fra Tjekkiet, så skal James Sampson også prøve om han kan stå på et bræt oven på et rør - hvilket også kaldes rola rola. Det ser du om det lykkedes, når du ser forestillingen.

Rola rola kræver umådelig god balance og et sikkert øjemål at placere brættet til at ligge på det rullende rør nedenunder. Et flot teknisk nummer, som afsluttes med en baglæns salto. 

Husklovnen tilbage

Arena's husklovn Jimmy Folco er tilbage i Arena's manege. Ligesom sidste år hvor José Michels klovn morede sig vældig højlydt over vandpjaskeriet de selv lavede, så har Jimmy Folco også et lille sjovt vandflaskenummer med i årets numre han laver. Desværre gik det ud over to af jeres anmelders folk, som blev våde og anmelderens kamera blev også.

Jimmy Folco, stammer fra den gamle italienske cirkusslægt og er 11. generation, som optræder indenfor underholdsningsbranchen, har sin helt egen måde at lave sine sjove klovnerier på i manegen. Ikke noget at sige til, at han har været en del af Arena-familien siden han var 12 år gammel, hvis man også er med næste år har han 35. års jublæum. Jimmy Folco var også med ved Cyrk Koronas cirkusfestivalen i Polen i efteråret 2015, hvor han vandt guldmedalje som bedste klovn.

Et af de lidt sjove indslag er, at Jimmy tager tre cirkustjernere med ind i manegen, som om de var heste, og giver dem belønning bagefter. Kom ind og se forestillingen hvad der sker med belønningen. 

Nogle gange kan man opleve, at forestillingens klovn er meget dominerende i forestillingen, men det oplever man ikke i årets forestilling hos Cirkus Arena med Jimmy Folco. Der er faktisk kun en enkelte gang, hvor publikum bliver hevet med ind i manegen udover det med den lille pige, som skal hjælpe ham med. Der var stor morskab hos publikum under nummeret, hvor der er nogle gæster fra publikum som deltager i en sjov musikdirigentgags. Kan du nå at tælle hvor mange instrumenter en person ad gangen kan håndtere. Jeres anmelder kunne ikke nå at tælle med.

Mange spændende ting i forteltet

Når man kommer ind i forteltet til Cirkus Arena, er der også mange spændende ting. Her er også mulighed for at købe drikkevarer og snacks med ind til forestillingen. Ligesom det er muligt at købe dejlige varme spanske rør, som kan købes hos Patrick Berdino, der udover at optræde også står i pausen i denne vogn. Der er også mulighed for at sidde ned og nyde sine forfriskninger ude i forteltet.

Vi har desværre ikke haft mulighed for at anmelde Mario Berousek, som er med med sit jonglørnummer, men grundet personlige årsager kunne han ikke deltage i forestillingen i Møgeltønder.

Samlet underholdningsvurdering 5½ af 6 stjerner (vi synes det ikke var sjovt at få vand ud over os og kamera)
Handicapforhold 4 af 6 stjerner - Der er trapper ved indgang og ved toiletter, Fast køreunderlag inde i teltet. Hvis du er kørestolsbruger, så kan du komme ind via sideindgang - husk at fortælle dette.

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search