Mad & Sove

Fru Dax Lakolk butikscenter – dårlige handicapforhold og de snød med isen

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Lakolk butikstorv har været igennem en større renovering, hvor der er kommet nye legeredskaber til børn og barnlige sjæle.

Mens man er på butikscentret, så er der flere butikker, som sælger is og andet spise til de besøgende.

En af de butikker er Fru Dax, som reklamerer at det er så godt at komme hos dem for at spise deres gammeldaws vafler. Derfor ville vi prøve dette.

Først måtte vi stå og vente i lang tid før vi kunne bestille vores gammeldaws isvafler. Ekspeditricen prøver at snyde med de gammeldaws isvafler fandt vi ud af, og undskyldte ikke da vi påtalte dette.

Udenfor finder vi med nød og næppe en plads til os fem der var på anmeldertur. Mens vi sidder og spiser isvaflerne, går to af dem i stykker, og vi påtaler dette overfor en af de ansatte som går udenfor. Svaret vi fik var bare et stor grin.

Indenfor finder vi så et toilet, der er indrettet til handicappede. Problemet er at underlaget op til handicaptoilettet er et blødt faldunderlag, som slet ikke er beregnet til kørestolsbrugere og folk med dårlig gangfunktion, da man da let kan falde på dette underlag. Det bløde faldunderlag er skabt ifb med en legeplads direkte op til handicaptoilettet

De to stjerner gives kun for smagen af isen, andet er slet ikke værd at skrive om. Den enkelte handicapstjerne er for at der er indrettet handicaptoilet, men det er slet ikke brugbart grundet det bløde faldunderlag

Oplevelse: 2 af 6 stjerner

Handicapmæssigt: 1 af 6 stjerner

Social & newsletter

Search