Aktiviteter udendørs

Flying Eagle i Legoland – en oplevelse for hele familien

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

Redaktionen har været forbi ved åbningen af Legaland 2018 for at kikke nærmere på den nye attraktion Flying Eagle, der er den nyeste rutsjebane i Legoland.

Stemningen er høj denne dag, hvor der bliver delt flag ud til de besøgende i anledning af at det er sæson nr 50 for haven.

Vi nærmere os den nye attraktion, hvor der allerede står mange i kø for at komme ind og prøve den nye rutsjebane som mangler noget for at blive helt færdigt. Man kan godt se at Legoland har arbejdet helt op til åbningen her i slutningen af marts 2018 for at blive færdigt, men der er stadig noget anlægsarbejde ved udgangen som skal gøres færdigt.

Personer, som har specielle behov og som har fået godkendelse til at få et vis-hensyn-skilt kan komme ind bagfra. Man skal kunne gå dette stykke, da der er flere trin for at kunne komme op til hvor rutsjebanen starter.

Vores testpersoner fandt den nye rutsjebane meget interessant, og selv den ene af vores anmeldere der ikke er vild med rutsjebaner ville gerne prøve den flere gange.

Vis-hensyn-skilt ikke længere som skilt men nu som armbånd

Tidligere havde Legoland at deres vis-hensyn-skilt var et lille skilt, der svarer til kreditkortstørrelsen, men dette er nu lavet om til et armbånd. Vores indtryk af det nye armbånd er desværre ikke godt, da det let knækker af.

Vores ene anmelderbarn nåede i løbet af dagen at få knækket det 2 gange, og man skal derfor retur til informationen for at få det skiftet.

Hvis vi skulle vælge mellem disse to typer af vis-hensyn så vil vi absolut foretrække det lille skilt, der svarer til kreditkortstørrelsen, som kan hænge rundt om halsen. Vores anmelderbarn var meget generet af at have det rundt om håndleddet, hvilket ikke er hensigtsmæssigt når det er et barn som er sensibel.

Oplevelse 4 af 6 stjerner

Handicapforhold 3½ af 6 stjerner

Social & newsletter

Search